Knuffel knutselen - UITGESTELD door Corona-maatregelen

Tijdens deze activiteit maak je samen met je kind/kleinkind een leuke knuffel van bv. hun favoriete bloesje of trui waar ze zijn uitgegroeid.

Locatie

Halle 1500 Ninoofsesteenweg 7 Onze-Lieve-Vrouw Centrum

Kinderen kunnen nog langer genieten van papa's oude trui of het favoriete bloesje waar ze zijn uitgegroeid door er een dier van te naaien.

Wat mag je verwachten?
Soms worden lievelingsbloesjes te klein of is de favoriete trui van papa versleten. In deze workshop gaan kinderen aan de slag met stoffen waaraan ze gehecht zijn. Met behulp van een patroon knippen ze een dier uit de stof, dat ze opvullen en met de hand naaien.

Praktisch
Breng een oud lievelingskledingstuk mee van de kids + eventueel een leuke versiering (kapot hangertje, knopen, muntje, bloemetje in stof, een aandenken... of iets uit de kringloopwinkel). Wij zorgen voor naaigerief.
Zowel voor jongens als voor meisjes !

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

Naast het inschrijvingsgeld breng je een oud lievelingskledingstuk mee van de kids + eventueel een leuke versiering (kapot hangertje, knopen, muntje, bloemetje in stof, een aandenken... of iets uit de kringloopwinkel). Wij zorgen voor naaigerief.

Inschrijven

Je inschrijving wordt bevestigd via mail/telefoon.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Apr 12
Locatie

Elsene